Nils Willaert

beregening

Water voor Nu en Later!

Er zijn nog weinig zekerheden in het leven en jaarlijks voldoende neerslag ten gepaste tijde is daar geen uitzondering op.

Geen zin om machteloos toe te kijken hoe droge periodes je tuin langzaamaan een schim van weleer maken? Kies dan voor zekerheid en voorkom onherstelbare schade en alle bijhorende kosten. Met een professioneel ge├»nstalleerde beregening kies je zelf wanneer het regent tijdens droge periodes en kan je perfect de verschillende waterbehoeften van je planten, bomen en gras respecteren.

Een goede beregening bootst de natuurlijke regenval zo goed mogelijk na ,het is de kunst ervoor te zorgen dat alles evenveel water krijgt. Het is daarom van groot belang dat er voldoende aandacht besteed wordt aan de materiaal keuze (type sproeier, type sproeimond, priksproeiers, druppelbevloeiing, micro-irrigatie) zodat dit in combinatie met de programmator ervoor zorgt dat alle planten en gras gelijkmatig water krijgen naargelang hun behoeften. Door onze jarenlange ervaring in het plaatsen en ontwerpen van beregening in nieuwe en bestaande tuinen kunnen wij voor verschillende behoeften van de klant (waterstopcontact, vlottersysteem aanvulling vijver of regenput,etc.) een gepaste oplossing voorzien. Er wordt uitsluitend met uiterst kwalitatieve materialen gewerkt die hun duurzaamheid al vele malen bewezen hebben.

Contacteer ons vandaag nog voor de regen van morgen.

De sproeiers worden in in het gazon weggewerkt en komen enkel bij het sproeien omhoog .

Grasrobots en dergelijke ondervinden hier dus geen hinder van.Leidingen worden dmv een sleuvengraver voldoende diep ingegraven.

De bronpomp wordt in de boorput geplaatst . Hierdoor is er geen enkele geluidoverlast , hoeft er geen ruimte voorzien te worden en kan de bronpomp perfect in een bezoekput in een plantenborder weggestoken worden .