Nils Willaert

Totaalproject sint denijs

Het zwembad bestaat uit een dubbel gewapende betonkuip met wanden van 30 cm dik en afmetingen  van 10 m x 4 m x1,5 m .Verder ook een op maat gemaakte driehoekstrap , een polycarbonaat solarrolluik met onderwaterplage en  3 led adagio pro lampen .Voor de verharding koos de klant voor een granieten steen van 60cmx60cm met rechte neus .

Qua technieken is er voor een bayrol pool relax automatisatie gekozen die zowel met als zonder chloor kan werken , een glasfilter van ppg pro , een ppg deluxe vs pomp  , een rolluik van aquadeck met solar metallic lamellen 

De Poolhouse is volledig op maat gemaakt volgens de wensen en noden van de klant . de gepolierde betonplaat is gepigmenteerd zodat deze perfect aansluit bij de granieten steen . De buitenafwerking bestaat uit 3 soorten hout :Tricoya ,Ayush en thermowood grenen voor de achterzijdes 

Verder is er een douche , een kleedruimte met  toilet en lavabo voorzien en apart ook nog een opbergruimte  waarin ook de technische installatie verwerkt zit. In de oversteek van de poolhouse zijn verschillende lichtkringen die vanop de smartphone kunnen bediend en gedimd worden voor de perfecte sfeerverlichting. Er werd ook wifi  en warm water voorzien voor ultiem geruiksgemak:-)

 

In de tuin werd een volledig geautomatiseerde beregening geplaatst zodat de nieuwe graszoden ten alle tijd van het nodige water kunnen genieten .

Er werden verschillende "waterstopcontacten , verlichting en stroompunten in de tuin voorzien .